Over Muscle Machine

Even voorstellen…

Ik ben Murat Tilki oftewel ‘’The Muscle Machine’’ Vanaf het verleden tot aan heden train ik nu al 10 jaar serieus achter elkaar. Ik ben een professionele fitnessinstructeur die uitblinkt in zijn vakgebied en zich volledig inzet voor het begeleiden en motiveren van zijn klanten. Daarom vind ik discipline en plezier hebben heel belangrijk. ‘’Dream big and work hard to achieve your goals’’ is mijn motto! Het maakt niet uit wat je doet in het leven, want jij bepaalt jouw toekomst en niet iemand anders! Laat de negativiteit door anderen jouw niet meeslepen en haal het positieve uit het negatieve en neem dit mee naar je doel. It is You vs You!

In dit geval is fitness en bodybuilding zowel mijn hobby als mijn carrière! Hiernaast doe ik ook bodybuilding wedstrijden en help ik anderen om hun doelen te behalen. Dit kan zijn afvallen, droogtrainen of in spiermassa aankomen. Alle ervaring en kennis die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren, geef ik door aan mijn klanten. Jij bepaalt wat je wilt en ik help je ermee doorheen, onderweg naar jou droom lichaam.

Mijn doel is om van jullie een hard werkende MACHINES te maken die in elk gym de gewichten sloopt en je eigen lichaam zo perfect mogelijk bouwt hoe jij het wil! en dit natuurlijk op een gezonde en effectieve manier, want je gezondheid gaat boven ten koste van alles. Zodra jij je lekker in je vel zit, heb je meer energie en meer wilskracht om je doelen te behalen. Zo ben jij zelfverzekerd en sta je sterk in je schoenen.

Muscle Machine

Bodybuilder

Uit veel ervaring die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren, heb ik mijn kennis en passie in Muscle Machine Nutrition gestopt om het meest geoptimaliseerde supplementen te creëren die jou helpt om jou doelen te behalen.

Wedstrijden

Ik ben begonnen met bodybuilding wedstrijden te doen in de IFBB (International Fitness and Bodybuilding Federation) sinds 2015. Hierna ben ik overgestapt naar de NPC (National Physique Committee). Ondertussen heb ik al enkele wedstrijden achter de rug en ben ik onderweg naar mijn PRO CARD! Volg mij op Youtube @themusclemachine om mijn journey to a Pro niet te missen. 

Muscle Machine
Muscle Machine
Muscle Machine

WAAROM muscle machine?

Meld je aan bij de

Army of steel

Profiteer van unieke kortingen speciaal voor de Army of Steel soldaten & soldatinnen, nieuwe producten, aanbiedingen en uitverkoop rechtstreeks in jouw inbox.

Meld je vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en ontvang

10% korting

op je volgende bestelling!